Anyway Royal

TEST WINNAAR

Anyway Royal

TEST WINNAAR

Scamper S600

Vanaf

€ 2699,-

Lacros

De elektrische vouwfiets Scamper S600 is uitgevoerd met een krachtige 250W middenmotor van het A-merk BAFANG.

» Lacros » Scamper S600

Met stevige scharnieren, soepele voorvorkvering en een sterke 36V Lithium-Ion polymeer batterij, is deze elektrische vouwfiets uw ideale reisgenoot! Zonder moeite fietst U tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Scamper S600 is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.

De Lacros Scamper S600 met middenmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 naafversnellingen, heeft de Lacros Scamper S600 met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring.

Z

Actieradius: 40 tot 100km

Z

Middenmotor met 7 Shimano versnellingen

Z

Gewicht van 22,5 Kg (exclusief batterij en zadel)

Kleurvariaties

De Scamper S600 is in deze kleuren verkrijgbaar:

  • Matgrijs
  • Matrood
  • Matzwart
  • Matblauw

Batterijvariaties

De Scamper S600 is in deze batterij capaciteiten verkrijgbaar:

  • 13Ah standaard (40-80km)
  • 17,5Ah (60-100km) (+€250,00)

Aanvullende informatie

De Lacros Scamper S600 is standaard voorzien van een RST voorvorkvering voor meer comfort tijdens het rijden. Een verende zadelpen is bij de Scamper S600 ook standaard inbegrepen. De fiets heeft voor een LED lamp die werkt op de fietsbatterij en is eenvoudig te bedienen vanaf het bedieningsunit op het stuur.

De Scamper S600 is uitgerust met een 13Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 13Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij voor een groter bereik) De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 5 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen op de bedieningsunit. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via de bedieningsunit.

Deze Scamper E-bike met 7 versnellingen, 20inch wielen en Tektro remschijf/rollerbrake verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BAFANG middenmotor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

Specificaties

Merk: Lacros
Type fiets: Elektrische vouwfiets
Instap: Laag
Kleuren: Matzwart, Matrood, Matblauw, Matgrijs
Motortechniek: BAFANG (250W) middenmotor
Motorpositie: Midden geplaatst
Wielgrootte: 20 inch
Spaken: Spaakwielen
Banden: CST (anti-lek)
Remmen: Tektro

Batterij capaciteit: 13Ah/36V standaard
Actieradius: 40-100km
Uitneembare batterij: Ja
Batterij positie: Onder de bagagedrager
Versnellingen: Shimano 7 naaf
Verende voorvork: RST
Gewicht: 22,5 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht: 130 kg
Gevouwen afmetingen: 86x40x80cm (LxBxH)