Anyway Royal

TEST WINNAAR

Anyway Royal

TEST WINNAAR

Scamper S200

Vanaf

€ 1799,-

Lacros

De elektrische vouwfiets Scamper S200 is uitgerust met een krachtige 250W achterwielmotor van het BAFANG A-merk.

» Lacros » Scamper S200

Met stevige scharnieren, een soepele voorvorkophanging en een krachtige 36V Lithium-Ion polymeer batterij is deze elektrische vouwfiets de ideale reisgenoot! Zonder problemen rijd je tegen harde wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch geassisteerd kunt u gemakkelijk een bereik van 30-40km halen (de fiets kan geupgrade worden met een 13Ah of 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Scamper S200 is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is het eenvoudig om te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, caravan of camper.

De Scamper S200 met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Scamper S200 met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.

Z

Actieradius: 30 tot 100km

Z

Achterwielmotor met 7 Shimano versnellingen

Z

Gewicht van 19,5 Kg (exclusief batterij en zadel)

Kleurvariaties

De Scamper S200 is in deze kleuren verkrijgbaar:

  • Matgrijs
  • Matrood
  • Matzwart
  • Matwit
  • Mat oranje
  • Matblauw

Batterijvariaties

De Scamper S200 is in deze batterij capaciteiten verkrijgbaar:

  • 10,4Ah standaard (30-40km)
  • 13Ah (40-80km) (+€100,00)
  • 17,5Ah (60-100km) (+€350,00)

Aanvullende informatie

De Scamper S200 is standaard voorzien van een RST voorvorkvering voor meer comfort tijdens het rijden. Als optie is een verende zadelpen leverbaar.

De Lacros Scamper is uitgerust met een 10,4Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 10,4Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 30-40km (de fiets kan geupgrade worden met een 13Ah of 17,5Ah batterij) De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen op de bedieningsunit. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

Deze Scamper E-bike met 7 versnellingen, 20inch wielen en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BAFANG motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

Specificaties

Merk: Lacros
Type fiets: Elektrische vouwfiets
Instap: Laag
Kleuren: Matgrijs, Mat oranje, Matblauw, Matrood, Matzwart, Matwit
Motortechniek: BAFANG (250W)
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 20 inch
Spaken: Spaakwielen
Banden: CST (anti-lek)
Remmen: Tektro schijfremmen

Sensor: Magneet rotatiesensor
Batterij capaciteit: 10,4Ah/36V
Actieradius: 30-40km
Uitneembare batterij: Ja
Batterij positie: Onder de bagagedrager
Versnellingen: Shimano 7 versnellingen
Verende voorvork: RST
Gewicht: 19,5 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht: 130 kg
Gevouwen afmetingen: 90x40x72cm (LxBxH)