Anyway Royal

TEST WINNAAR

Anyway Royal

TEST WINNAAR

Scamper S200 XL

Vanaf

€ 1999,-

Lacros

De elektrische vouwfiets Scamper S200 XL is uitgevoerd met 24inch wielen voor een nog stabielere fietservaring.

» Lacros » Scamper S200 XL

Door de krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG fietst U zonder moeite tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Met stevige scharnieren, soepele voorvorkvering en een sterke 36V lithium-ion polymeer batterij, is deze elektrische vouwfiets uw ideale reisgenoot! Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Scamper S200 XL is comfortable en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.

De SCAMPER XL is uitgerust met 24 inch wielen. De fiets is iets hoger, maar bijna alle specificaties zijn vergelijkbaar met het standaardmodel SCAMPER. Dit maakt hem ook uniek in zijn klasse.

Z

Actieradius: 40 tot 100km

Z

Achterwielmotor met 7 Shimano versnellingen

Z

Gewicht van 20,5 Kg (exclusief batterij en zadel)

Kleurvariaties

De Scamper S200 XL is in deze kleuren verkrijgbaar:

  • Matgrijs
  • Matrood
  • Matzwart
  • Matwit
  • Matblauw

Batterijvariaties

De Scamper S200 XL is in deze batterij capaciteiten verkrijgbaar:

  • 13Ah standaard (40-80km)
  • 17,5Ah (60-100km) (+€250,00)

Aanvullende informatie

De Scamper S200 XL met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Scamper S200 XL met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.

De Scamper S200 XL is standaard voorzien van een RST voorvorkvering voor meer comfort tijdens het rijden. Als optie is een verende zadelpen leverbaar.

De Scamper S400 XL is uitgerust met een 13Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 13Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij) De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen op de bedieningsunit. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

Deze Scamper E-bike met 7 versnellingen, 24inch wielen en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BAFANG motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

Specificaties

Merk: Lacros
Type fiets: Elektrische vouwfiets
Instap: Laag
Kleuren: Matgrijs
Motortechniek: BAFANG (250W)
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 24 inch
Spaken: Spaakwielen
Banden: CST (anti-lek)
Remmen: Tektro schijfremmen

Sensor: Magneet rotatiesensor
Batterij capaciteit: 13Ah/36V
Actieradius: 40-80km
Uitneembare batterij: Ja
Batterij positie: Onder de bagagedrager
Versnellingen: Shimano 7 versnellingen
Verende voorvork: RST
Gewicht: 20,5 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht: 130 kg
Gevouwen afmetingen: 90x40x80cm (LxBxH)