Anyway Royal

TEST WINNAAR

Anyway Royal

TEST WINNAAR

Gemini G400

€ 1299,-

Lacros

De Gemini is uitgevoerd met een magnesium frame (nog lichter dan aluminium), 9 ondersteuningsstanden en 16inch sterwielen.

» Lacros » Gemini G400

Door zijn lage gewicht en compacte formaat gemakkelijk mee te nemen in de bus, metro of trein. De Gemini is voorzien van een klein, maar efficiënte 7,8Ah batterij waarmee u met gemak een actieradius van 30-40km kunt halen. Door zijn eenvoud is de fiets slechts in een paar handelingen op te vouwen. Ideaal voor forenzen met de trein.

De Gemini met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De stille 250W motor is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 9 motorondersteuning standen heeft de Lacros Gemini met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. Het frame is compact en van magnesium gemaakt dat nog lichter is dan aluminium. De fiets is verder voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen en een achterschokbreker die alle hobbels en kuiltjes met gemak neemt.

Z

Actieradius: 30-40km

Z

Gewicht van 19kg (Excl. accu en zadel)

Z

Compact en lichtgewicht

Kleurvariaties

De Gemini G400 is in deze kleuren verkrijgbaar:

  • Wit
  • Oranje
  • Zwart

Aanvullende informatie

De Lacros Gemini is uitgerust met een 7,8Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 7,8Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 30-40km. De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

Deze Gemini met 16inch wielen, achterschokbreker en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid en lichte gewicht van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

Specificaties

Merk: Lacros
Type fiets: Elektrische vouwfiets
Instap: Laag
Kleuren: Zwart, Wit, Oranje
Motortechniek: 250W
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 16 Inch
Spaken: Sterwielen
Banden: Standaard
Remmen: Tektro schijfremmen

Sensor: Magneet rotatiesensor
Batterij capaciteit: 7,8Ah/36V
Actieradius: 30-40km
Uitneembare batterij: Ja
Batterij positie: In het frame
Versnellingen: –
Verende voorvork: –
Gewicht: 19 kg (excl batterij + zadel)
Max. belastbaar gewicht: 120kg
Gevouwen afmetingen: 80x40x58cm (LxBxH)