Anyway Royal

TEST WINNAAR

Anyway Royal

TEST WINNAAR

Canter C200

€ 1899,-

Lacros

De elektrische vouwfiets Lacros Canter C200 is uitgerust met een krachtige 250W achterwielmotor van AIKEMA.

» Lacros » Canter C200

De elektrische vouwfiets Lacros Canter C200 is uitgerust met een krachtige 250W achterwielmotor van AIKEMA. Met stevige scharnieren, een soepele voorvork vering en een krachtige 36V Lithium-Ion polymeer batterij is deze elektrische vouwfiets de ideale reisgenoot! Zonder problemen rijd je tegen harde wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch geassisteerd kunt u gemakkelijk een bereik van 40-80km halen. De Canter is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is het eenvoudig om te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, caravan of camper.

De Lacros Canter C200 met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van AIKEMA is fluisterstil, krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Canter met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.

Z

Actieradius: 40-80km

Z

Gewicht van 19,5kg (Excl. accu en zadel)

Z

Compact en lichtgewicht

Kleurvariaties

De Canter C200 is in deze kleuren verkrijgbaar:

  • Matgrijs
  • Matoranje
  • Matgrijs

Aanvullende informatie

De Lacros Canter C200 is standaard voorzien van een MonoShock voorvorkvering voor meer comfort tijdens het rijden.  Als optie is een verende zadelpen leverbaar.

De Lacros Canter C200 is uitgerust met een 13,6Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 13,6Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 40-80km. De batterij zit in het frame en is uitneembaar en is beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen op de bedieningsunit. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

Deze Canter E-bike met 7 versnellingen, 20inch wielen en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W AIKEMA motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

Specificaties

Merk: Lacros
Type fiets: Elektrische vouwfiets
Instap: Laag
Kleuren: Matzwart
Motortechniek: AIKEMA (250W) motor
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 20 inch
Spaken: Spaakwielen
Banden: Schwalbe Big Apple 2,15 (anti-lek)
Remmen: Tektro schijfremmen

Sensor: Magneet rotatiesensor
Batterij capaciteit: 13,6Ah/36V
Actieradius: 40-80km
Uitneembare batterij: Ja
Batterij positie: Onder de bagagedrager
Versnellingen: 7-Speed DNP Shimano
Verende voorvork: Monoshock voorvork
Gewicht: 19,5 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht: 130 kg
Gevouwen afmetingen: 86×45 x72cm (LxBxH)