Anyway Royal

TEST WINNAAR

Anyway Royal

TEST WINNAAR

AMBLING A200 XL

Vanaf

€ 1999,-

Lacros

De elektrische vouwfiets Ambling is uitgevoerd met een krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG.

» Lacros » Ambling A200 XL

Door de extreem lage instap en de standaard hoge kwaliteit van Lacros is het uw ideale reisgenoot! Met stevige scharnieren en een sterke 36V Lithium-Ion polymeer batterij, altijd fijn een ronde te gaan fietsen. Zonder moeite fietst U tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Ambling is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.

De Lacros Ambling A200 XL met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Lacros Ambling A200 XL met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.

Z

Actieradius: 40 tot 100km

Z

Gewicht van 20kg (Excl. accu en zadel)

Z

Extra lage instaphoogte

Kleurvariaties

De Ambling A200 XL is in deze kleur verkrijgbaar:

  • Matgrijs

Batterijvariaties

De Ambling A200 XL is in deze batterij capaciteiten verkrijgbaar:

  • 13Ah standaard (40-80km)
  • 17,5Ah (60-100km) (+€250,00)

Aanvullende informatie

De Lacros Ambling A200 XL heeft een speciaal aangepaste frame om heel gemakkelijk te kunnen “instappen” op de fiets.  Het frame is zo ontworpen dat het de stijfheid en balans van de fiets niet verliest. Het vouwscharnier is degelijk en optimaal geplaatst om het vouwen van de fiets gemakkelijk te maken.

De Lacros Ambling A200 XL is uitgerust met een 13Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 13Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij) De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

Deze Ambling E-bike met 7 versnellingen, 24inch wielen en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BAFANG motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

Specificaties

Merk: Lacros
Type fiets: Elektrische vouwfiets
Instap: Extra Laag
Kleuren: Matgrijs
Motortechniek: BAFANG (250W)
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 24 Inch
Spaken: Spaakwielen
Banden: Schwalbe Big Apple (Anti-lek)
Remmen: Tektro schijfremmen

Sensor: Magneet rotatiesensor
Batterij capaciteit: 13Ah/36V
Actieradius: 40-80km
Uitneembare batterij: Ja
Versnellingen: Shimano 7 versnellingen
Verende voorvork: RST
Gewicht: 20 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht: 130kg
Gevouwen afmetingen: 92x40x80cm (LxBxH)